Pandomo
Pandomo

Pandomo ook wel betonlook genoemd is een van de nieuwste trends in stucwerk. Het geeft een robuust en industrieel karakter aan uw wand maar is daarnaast ook strak en stijlvol. De associatie met beton en daarmee een grijze kleur is logisch maar Pandomo is in alle kleuren te verkrijgen. Doordat pandomo behandeld kan worden met olie of lak word het waterafstotend en makkelijk afneembaar. Pandomo is daardoor ook zeer geschikt voor gebruik in badkamer of keuken. U kunt het uiteraard in elke gewenste ruimte plaatsen.

Frescolori
Frescolori

Frescolori is een uniek natuurprodukt op basis van kalk. Door kleur en materiaal gebruik in combinatie met vele technieken zijn verschillende stijlen te ontwikkelen van stoere betonlook tot traditioneel italiaans stucwerk. Frescolori is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. En ook in verschillende diktes van 0.1 tot 0.5 milimeter. Ook geschikt voor gebruik in keuken en badkamer doordat het produkt geseald kan worden door middel van een sealergel of een wax.

Beton cire
Beton cire

beton cire is een vrij nieuw produkt, maar nu al zeer geliefd. Het is een ideaal produkt om de badkamer of keuken te vernieuwen zonder een ingrijpende verbouwing. Dus geen rommel en gesloop meer, beton cire is direct over de oude tegels heen te plaatsen. Het resultaat is indrukwekkend. Het is in vele mogelijke kleuren aan te leveren, en de structuur is aan te passen zoals u dat wenst. 

Beton cire is een afwerkproduct wat zeer goed te gebruiken is in badkamer en keuken. De wand kan afgewerkt worden met een olie, wax of lak om de wand of vloer in goede conditie te houden .Het produkt is 100% waterdicht van zich zelf .